lauantai 29. elokuuta 2015

Nuorten hevosten festivaali 2015

Olin lauantaina 22.8. seuraamassa NHF:ää ypäjällä. Muutaman kerran on tullut siellä käytyä, mutta jotenkin tänä vuonna karkelot eivät ihan säväyttäneet. Todella vähän katsojia, ei expoa... Onneksi sentään pääsi näkemään hienoja nuoria hevosia!

 Itse kuvailin aika sekalaisesti sieltä täältä luokkia, mutta ainakin luokasta 12b ja 13 löytyy jonkin verran kuvia. Muuten olenkin kuvaillut pari ponia, vähän kouluratsastusta ja vähän enemmän esteratsastusta. Ehkä seuraavalla kuvaus-/turistireissulla täytyy olla vähän johdonmukaisempi :D

Jos oma kullannuppusi/ tai jonkun muun tutun hevonen vilahtaa kuvissa, pyydäthän minulta luvan kopioida. Tai itseasiassa laita minulle viestiä niin saat vähän parempilaatuisena kuvat, ihan ilmaiseksi! Koska kuka muka haluaisi näitä blogger laatuja kuvilleen... ;) Vinkkaa vaan hevosen & ratsastajan tunnistusmerkit ja lähetän kuvasi!
 Ensimmäinen ajatus, joka pulpahti mieleen tämän yllä olevan ponin nähdessäni oli "Äiti mä haluun tollasen..!"

 Yritin ottaa joitakin vähän erilaisempia kuvia, mutta en kyllä tiedä mitä tuolla yllä olevalla kuvalla hain? No, kai se ihan kivan näköinen on... kai.

 Kuvauspaikkoja oli hieman haastavaa löytää, koska halusin muiltakin kun vain yhdeltä esteeltä kuvia. Niinpä sitä sai hieman rampata edes takaisin Derbykentän reunalla. Mutta aika monet tulivat kuitenkin tältä punavalkoiselta okserilta.

 Joitakin kuvia innostuin muokkaamaan vähän enemmän, tunnelmaa hakien. Ja kyllä mä vaan niin tykkään näistä mustavalkoisista/kerman värisistä kuvista ♥


Ja täytyykin muuten muistaa seuraavalla kuvien muokkaussessiolla olla tarkempi horisontin suhteen. Näähän on melkein kaikki ihan vinoja! No oppiihan sitä.
 Copy-paste. Eikun..?

Ja niin oli sekin kuvauspäivä taputeltu. Kameran laukaisija lauloi koko päivän ja minä siellä tohkeissani (pitkään aikaan ollut käynyt missään hevostelemassa) katsomassa hevosia. 

Kiitän ja kuitan ja pahoittelen oon vähän myöhässsä näiden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti