torstai 30. heinäkuuta 2015

Foal

Kuvattu 1/1000s, f/5.6, ISO 800

Meillä syntyi 18.7.2015 noin klo 23:00 ori varsa, orista Cagliastro. Varsominen sujui hyvin, kokeneella emällä ei ollut ongelmia laisinkaan. Myöhemmin heinäkuun aikana varsalle syntyi jo lempinimikin. Pikku-Calle.

Ennen varsan syntymää, kuvaaminen alkoi tuottaa vaivaa. Kuvat joita otin, eivät millään tahtoneet miellyttää, aina oli jokaisessa kuvassa jotakin vikaa. En osannut, en osaa ottaa kuvia. Asetukset eivät olleet koskaan hyvät kamerassa. ISO arvo tuotti pään vaivaa, suljinajasta puhumattakaan. Tarkennus tuottaa ärsyyntymistä ja päänsärkyä. Joko kuvista tulee ihan suttuisia tai tarkennus osuu jonnekkin ihan muualle kuin kohteeseen. Liikekuvat ovat olleet pitkälti ongelmana.

Kadotin myös innon kuvaamiseen, kaipasin jotain uutta ja erilaista kuvattavaa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ja siinä varsan syntymä tuli juuri kohdalleen. Sekä pikavisiitti Saksaan. Pelkät hevosten laidunmöllötys kuvat eivät enää riittäneet.

Niin ja tuli tehtyä uusi ostos viikko sitten. Ostin ihan vain yleisobjektiivin Tamronin 18-200mm. Neljä ylläolevaa kuvaa on otettu kyseisellä obiskalla. Ihan hyvä objektiivi, tosiaan yleiskäyttöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti