keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Pakkanen auringonlaskun aikaan

Sitä ehti jo pikkuhiljaa huolestumaan, että tuleeko sitä pakkasta ollenkaan? Nyt vielä kun tulisi sitä luntakin tänne Etelä-Suomeen... No, ei siitä sen enempää. 

Kävelin muutama päivä sitten hevosten tarhojen ohitse pienessä kiireessä, ja huomasin, että onpas nätti auringonlasku. Pakkasta oli parin asteen verran ja hevostenkin hengitys huurtui. Pakkohan sitä oli juosta äkkiä hakemaan kamera, sillä tätä en missaisi. Kuvat olivat hieman hankalasti toteutettavissa sillä yksi riiviö varsa oli varsin villillä tuulella, eikä kuvista meinannut tulla mitään. Koska halusin taivaan näkyviin kuviin, oli mun pakko mennä ihan kyykkyyn asti ja siitäkös varsa riehaantui. 

Kuvat eivät onnistuneet ihan haluamallani tavalla ja jouduin aika reippaalla otteella pelastamaan kuvia jälkeenpäin lightroomissa (thank god kuvaan rawia enemmän ja enemmän nykyään). Koska en omista kovin valovoimaista objektiivia, niin kuviin tulee helposti paljon kohinaa ja muuta epämukavuuksia. Mutta ei anneta kohinan häiritä, vaan nautitaan ihanan kylmän lämpimistä kuvista.

Vähän erinäköinen kuva tänne hevoskuvien joukkoon. Leikin vähän enemmänkin lightroomin kanssa ja tein alunperin harmaasta ja tylsästä jääkuvasta synkemmän ja sellaisen missä on enemmän syvyyksiä.

Briefly in English
So, it's finally cold and nice here in Finland! Ok, not nice, but atleast it's cold. But that's something, right? One day i saw this quite pretty sunset near the horses' pen and i just had to run and get my camera, because i didn't want to miss it. It was a few degrees below zero, when these photos were taken. I didn't quite succeed with these photos, because it was getting dark and i don't have a good lens for shooting in dark. But it's okay, i love the feeling in these pics! Cold and warm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti