lauantai 19. joulukuuta 2015

Photoshopping


Jo toinen postaus yhtenä päivänä, heh. Yhtäkkisen inspiraation ja motivaation myötä innostuin tekemään blogille vähän uutta ilmettä. Ihan sellainen siitä ei tullut, kun mitä olin suunnitellut, mutta tykkään tästä silti. Mutta onko tämä nyt ihan kamala muiden silmissä? Ja kaikki mitä bannerissa näkyy on omatekoista jos ei fontteja lasketa. Vielä joitakin pieniä yksityiskohtia tulen muuttelemaan, mutta muuten on aikalailla valmista :) !

Aikaa tuohon bannerin tekoon meni joku 3-4 tuntia. Jo pitkän aikaa olin jo suunnitellut tuota, sillä olin jo vähän kyllästynyt tuohon vanhaan. Vaikka sekin kyllä oli omasta mielestäni oikein kiva!

Ja miten niin tykkään siluettikuvista? Molemmissa bannereissa komeilee siluetit...


Pakko lisätä vielä nämä pari photoshop leikkimiset tähän. Välillä on ihan hauska ruveta kokeilemaan uusia juttuja ja tekniikoita. Ja tuosta ylemmästä olisi voinut toki poistaa riimun, mutten lopulta sitten jaksanut sitä ottaa pois.
Briefly in English
I finally made a new layout for my blog. It didn't end up lookin quite as I wanted it to look, but I still like it. What do you think? It took me 3-4 hours to make. And also in this post I have a couple of  my photoshop results. It's good fun to just let loose and try something new in photoshop.

2 kommenttia:

  1. Oi onpa kiva ulkoasu! Banneri on kivan erilainen ja erottuva :) Tykkään!

    VastaaPoista